De ce sa folosim produsele Medik8?

De ce sa aleg cosmeceuticele Medik8

ADVANCED SKINCARE

Medik8 este dedicat inovatiei si sanatatii pielii, astfel produce produse de ingrijire de calitate superioara, folosind cei mai importanti ingredienti din puct de vedere dermatologic.


Produsele profesionale sunt folosite in cabinetele medicilor dermatologi, clinici, saloane.

Medik8 este un brand care se adreseaza tuturor celor care vor sa acorde o ingrijire temeinica a pielii.

Medik8 are peste 40 ani de cercetare in formularea produselor si astfel produsele ofera rezultate vizibile.


Cum se realizeaza asta?


Ingrediente atent selectionate

Ingrediente cum sunt acidul  Lactic Acid au doua forme - stereo-isomeri dar doar una singura este importanta. Vorbim aici despre Chiralitate .

Calitate profesionala

Puternic nu este tot timpul cel mai bine - de fapt antioxidantii sunt mai slabi daca sunt foarte concentrati.Medik8 ofera produse cu o contentratia foarte bine proportionata pentru efect maxim si cele mai bune rezultate.

 

Ingredienti

Pentru rezultate ingredientii trebuie sa ajunga la locul potrivit. Cativa ingredienti pot actiona si la nivelul pielii. Altii trebuie sa patrunda in epiderm pentru a avea efect.

Stabilitate

Unii ingredienti sunt instabili si pot oxida chiar dupa aplicare. Produsele Medik8 sunt extrem de stabile is astfel utilizarea produselor da rezultate reale.

Pentru sanatatea pielii

Medik8 este un pionier in cosmeceutice si este promotorul ingrijirii stiintifice a pielii. Serumurile Medik8 sunt esentiale atat in protocolul de zi de zi dar mai ales atunci cand pielea este cu probleme. 

Aceasta combinatie intre stiinta si filosofia ingrijirii pielii da rezultate mai ales persoanlor cu probleme reale ale pielii. Atunci cand nimic nu mai functioneaza Medik8 are solutii pentru pielea ta!

Filosofie

Skincare Biotechnology - rezultate din 2009

Mai mult...

Medik8 Romania

Medik8 Romania ofera consultanta clientilor cu probleme ale pielii cat si celor ce isi doresc o piele sanatoasa si frumoasa.

Mai multe...

Stiinta

Medik8 este o companie Britanica in produse cosmeceutice.

Mai multe...