Medik8 Stiinta si cercetare

Medik8 este o companie cu radacini in stiinta ingrijirii pielii. Tehnologia are un rol crucial in producerea produselor cosmetice. Invatam incontinuare pentru a putea asigura clientilor produse de calitate si pentru a imbunatati produsele existente.

Stiinta Medik8

Excelenta in a oferi consumatorilor produse care ofera rezultate vine din calitatea ingredientilor si a modului in care producem aceste produse.

Stiinta Medik8

Spre exemplu, un ingredient foarte activ este Vitamina C care in forma'L-Ascorbic Acid' este foarte eficace dar extrem de instabila.Atunci cand devine instabila, nu doar ca este ineficienta dar nu va mai fi un antioxidant si un pro-oxidant care va genera radicali liberi.

Acidul L-Ascorbic Medik8 este foarte stabil si foarte important, ramane stabil dupa deschiderea produsului. Tehnica folosita este secretul nostru, dar va putem spune ca este bazata pe principii solide ale chimiei.


Lansarea produsului CE-Thione, in 2013, continand 15% l-ascorbic acid, prezinta cercetarea Medik8 si deasemenea, rezultatele noastre.

In conferinte de dermatologie, expunem rezultatele noastre catre dermatologi, cosmetologi, astfel oferind solutii reale pentru ingrijirea pielii.


Ingredientele active utilizate de Medik8 in anti-ageing sunt vitamina C, vitamina A, hydroxi acizii.

Pentru pigmentatie, acnee, piele uscata si roseata - avem o suita de ingredienti ce au fost selectati cu atentie pentru a oferi rezultate excelente!